HUS

Natursteinen gjør at romene i huset får et original og usedvanlig klima. I vårt tilbud finner du bordplater, baderomelementer, trapper, gulver og vinduskarmer av naturstein.

HAGE

Bruk av natursteinen i hagen gir hagen et original arransjement. En riktig utvalgt stein vil understrekke planternes skjønnhet og stedets magi.

GRAVSTEIN

Vi er fagfolk som konsentrerer oss om moderne og ekstraordinære gravsteiner. I vårt arbeid er det design og håndverk som passer sammen.

ET ÆRLIG FIRMA

Vi er klare over at kunden vil bli tilfreds hvis vi tilbyr ham kvalitetstjennester, en hurtig utføring av oppdrag og konkurransedyktige priser.

Vi er en gruppe av høykvalifiserte fagfolk som tilbyr våre kunder optimale løsninger. Vi garanterer tjennester av høyest kvalitet og attraktive priser.

Hvert oppdrag er for oss et spesielt oppdrag. Vi gjør vårt beste på dette området.

Den høye kvaliteten av vårt arbeid bekrefter mange loyale og tilfredse kunder.

våre om oss

""Vi har benyttet oss av Granitt Grota på flere små prosjekter og er mer enn fornøyde med både rådgivning i forkant, rimelig korrekte kostnadsoverslag, samt sluttresultatene."
Trond Aspvik og Inghild Andersen
Vi har brukt Grota Bygg AS til en rekke prosjekter vedrørende totalrenovering av en eldre enebolig på Jar. Prosjekter har vært alt fra nye bad og kjøkken til flytting av vegger og utgraving av kjeller. Videre har de hatt jobben med tilbygg, maling av hus og nytt tak. Alle prosjekter er utført med høy standard og innenfor tidsrammene som vi er blitt enige om. Jeg kan trygt anbefale Grota og stiller gjerne som referanse.
Kjetil Sundby
"Vår familie har brukt Granitt Grota i både store og små oppdrag i over 15 år. Vi har fått fornyet kjøkken, bad etc. og senest innstallering av ny ventilator og komfyrtopp. Dette firmaet leverer høy kvalitet til en bra pris. Anbefales!"
Per Arne Rikstad
Grota Bygg er et firma som man kan stole på ! Elektriker og rørlegger som Grota Bygg også bruker i tillegg, er også til å stole på. Jeg fikk god informasjon og full dokumentasjon på arbeidet da det var ferdigstilt. Jobben var en totalrenovering av en gammel leilighet.
Birgit Hagem

VÅRE PARTNERE