Om kassiamo

Prosjektstudio Kassimo er spesialist på arrangementet av interne rom. Ved prosjektering er det alltid kundenens ønsker som spiller en hovedrolle. Unsere prosjekter inneholder skadinavisk og naturvennlig stil og forbinder den med italiensk elegance. Alt dette danner moderne og miljøvennlige rom. Romene blir ferdigstilt og forsynt med. høykvalitetssteiner som marmor, kvarcitt, travertin og granitt.

Hver av de stenene er sterk og elegant. Natursten er et material for seg selv. Blir den brukt innvendig i et rom, så for rommet et stykke natur. Det blir forsynt med raffinert finishen.

om designene våre

KJØKKEN

Kjøkkenromene forsynt med stein får en usedvanlig utseende. Materialet er vann- og syrebestandig og egner seg utmerket til bordplater, gulv- og veggbelegg.

Stenoverflader er praktisk og renhetsvennlig. Sten egner seg utmerket til bordplater. Kan også brukes som forlengelse av disse platene i forbindelse med tre-, metal- eller glasselementer.

BADEROM

Til baderomene blir steinen brukt ikke bare fordi den ser pe nut, men også fordi den er sterk, værer lenge og er praktisk.

Elegansen står i forbindelse med klassisk stil og med baderomets modernę utseendeaderomet er et sted hvor der er mye fuktighet. Vann og damp blir sittende på veggene for en lang tid, derfor stoffene som brukes til det skal være vann- og dampavvisende. Steinsoffet egner seg til det formålet utmerket.

ANDERE STEDER

Natursten kan brukes på forskjellige andere steder og også i forbindelse med andere stoffer. Naturstenen er utmerket i seg selv og kan brukes innvendig og utvendig uten begrensning. Moderne rom får en spesiell utseende, særlig når stenen forbindes med. betong og treverk.

Stenen er et utmerket valg til klassiske rom. Den forbinder modern eleganse med varm og vennlig stemning av hvert rom. Stenen er et ideelt utvalg til hvert rom.

Hvordan vi jobber

Vår prioritet er å oppfylle kundenes krav og levere drømmene. Det krever tett samarbeid helt fra begynnelsen og på tvers av prosjektet. Utgangspunktet vårt er et spørreskjema og et intervju for å undersøke behovene. Det lar oss forstå personlige preferanser med hensyn til materialer og designstiler. Basert på innspillene starter vi designprosessen i henhold til retningslinjene. Det er en iterativ prosess der vi bruker klientens tilbakemeldinger underveis. Vi er åpne for forslag, og vi garanterer en fleksibel tilnærming til samarbeid. Etter at prosjektet er avsluttet, overvåker vi det i utførelsesfasen for å sikre at det endelige interiøret samsvarer med kundenes visjon og forventninger.

ta en nærmere titt